Cartoonsneltekenen | Cartoonworkshops

Cartoonsneltekenen of cartoonvisualisatie is een enorm krachtige manier om de brainstorm- en teambuilding-activiteiten 'op de hei' blijvend te versterken. Ook lezingen en vergaderingen kunnen op deze manier visueel worden ondersteund. De live-tekeningen pakken de besproken onderwerpen zodanig op dat de mensen ter plekke worden verrast en de indrukken worden versterkt. Na de sessie is het werk voor eigen organisatie te gebruiken in verslagen of andere publicaties.

Alleen nog maar digitaal.
Ook het cartoonsneltekenen wordt tegenwoordig digitaal gedaan. Met mijn Wacom Companion kan ik live tekeningen maken die op uw systemen meteen gedeeld kunnen worden via projectie en schermen en later via print of mail. Bij digitaal tekenen kunnen de cartoons ook (eenvoudig, het moet snel gaan) gekleurd worden.
Voordelen van het digitale aspect zijn: dat het vaak in kleur is, verspreiding op andere media eenvoudig is en het met projectie enorme formaten kan opleveren.Praktisch.
Tarief is 160 euro per uur, minimale afname van vier uur. 40 cent per reiskilometer.
Prijzen exclusief 21% BTW. Ik heb ter plekke een stoel en een tafel en een stopcontact nodig.
Ik zet de tekeningen zelf niet in een slideshow. Ik zet ze op een USB-stick of ik mail ze via WIFI naar het notebook dat u voor de presentatie gebruikt.
Pauzes aan de kant van de organisatie reken ik als werktijd. Meestal probeer ik door te werken want onnodig staan wachten is zonde van uw en mijn tijd. Ik kom standaard een kwartier voor aanvang van mijn werkzaamheden aan. Wilt u dat ik eerder kom dan reken ik die extra tijd als werktijd.
Een greep uit de opdrachtgevers: Rechtbank Den Haag, Boskalis, Rabobank, PGGM, Dordrecht, Heineken, Rijksrecherche, Deloitte en diverse ministeries.